shift happens

Doorbraaktrainer?

Wat is dat?

Iemand die, samen met jou, onderzoekt waar je belemmerende overtuigingen, ondermijnende patronen en Onware Waarheden zitten. Die vervolgens samen met jou gaat afbreken, om daarna nieuwe op te bouwen.

neem contact op:
Mail mij

Doorbraaktrainer, EMDR-behandelaar

Met je overtuigingen creëer je je realiteit, en andersom gesteld: je realiteit is een reflectie van wat je zelf ‘uitzendt’. Zo leidt de overtuiging ‘bij mij zal het wel misgaan’ of ‘ik heb ook altijd pech’ tot resultaten die matchen met die overtuiging. Met als gevolg dat je voortdurend wordt bevestigd in wat je toch al dacht. Een vicieuze cirkel.

Met andere woorden: je krijgt waar je om vraagt, dus kun je, in mijn ogen, maar beter vragen om dingen die je wél wil.

Als doorbraak-trainer ga ik, 1-op-1, met mensen aan de slag om te kijken waar hun belemmerende overtuigingen en onjuiste waarheden zitten.

Overtuigingen als ‘ik ben niet goed genoeg’, kunnen je leven domineren en kleuren zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Vaak zitten ze zo diep ingebakken, zo stevig verankerd, dat we ze niet meer herkennen. Het wordt ruis, white noise, behang. Altijd daar, zonder dat je je ervan bewust bent.

Als die patronen eenmaal boven tafel zijn, kunnen we ze gaan doorbreken. En afbreken. En daarna bouwen we weer op, maar dan patronen die waar zijn, die prettig voelen, die helpend zijn in plaats van belemmerend. Zo kan je je leven en je realiteit zelf creëren, vormgeven zoals jij dat wil. Omdat je het verdient. Omdat je weet dat je goed genoeg bent, en veel meer dan dat.

Met levens-veranderende resultaten.

Zo’n training, hoe ziet die eruit?

Goeie vraag. Ik heb een aantal ‘smaakjes’. Maar.. er is geen ‘one size fits all’, dus mijn trainingen zijn altijd maatwerk.

Intake

Elke samenwerking start met een intake. Het is namelijk van het allergrootste belang dat het klikt tussen ons. Alleen dan kunnen we het nodige werk verzetten, in alle veiligheid.

Verder onderzoeken we waar de patronen, de white noise, zich bevinden. Dat geeft jou al veel informatie.

Alleen – we gaan niet de diepte in. Ik vergelijk zo’n enkele sessie met een eerste bezoek aan een sportschool. Je bekijkt de faciliteit, onderzoekt de apparaten, krijgt een rondleiding, maar je gaat nog niet daadwerkelijk trainen.

Vanuit hier kijken we verder. Nemen we afscheid van elkaar? Even goede vrienden. Gaan we samen verder, dan zijn dit de opties:

Shift Happens (3 maanden)

We treffen elkaar in principe elke week en hebben dan een sessie van anderhalf (maximaal 2) uur. Het kan ook zijn dat we minder lang bezig zijn, dat hangt af van de behoefte van de persoon die ik train en z’n uithoudingsvermogen. Want zo’n sessie, da’s hard werken.

Een volledig traject bestaat uit 12 sessies. Na verloop van tijd kan het prettig zijn om de tijd tussen de sessies wat op te rekken, naar bijvoorbeeld 2 weken. Da’s dus een kwestie van maatwerk.

Investering: €2.950

Traject 2: Shift Happens Light (5 weken)

Sommige mensen hebben zelf al heel wat emotionele training verricht, óf hebben reeds een 3 maanden traject gedaan, en kunnen misschien met minder toe dan 3 maanden. Voor hen bied ik ook kortere trajecten, van 5 sessies. Maar dat is eigenlijk alleen in uitzonderlijke gevallen, omdat een volledig traject pas echt zoden aan de dijk zet.

Investering: €1.250

APK (eenmalig)

Eenmalige, losse sessie (van max. 2 uur) voor wie bij mij in training is geweest. Het kan namelijk heel fijn zijn om, zo nu en dan, weer even wat puntjes op i’s te zetten, te finetunen, het geleerde weer even onder de aandacht te brengen.

Investering: €200

EMDR

Een in veel gevallen zeer effectieve methode voor het verwerken van (enkelvoudig) trauma. Een EMDR-traject is in de meeste gevallen kort, maar krachtig. Ook hier geldt: altijd maatwerk. Samen kijken we wat nodig is voor jou.

Denk hierbij aan:

  • Een traumatische ervaring in het verleden: ik heb iets ergs meegemaakt en daar heb ik last van

  • Behoefte aan versterking in het Nu: ik heb last van faalangst of durf geen presentatie te geven
  • Angsten en fobieën: angst voor de toekomst, vliegangst (etc.)

N.B. De investering voor een EMDR-traject hangt af van wat jouw wensen zijn. Alle op deze website genoemde prijzen zijn ex. BTW. In termijnen betalen is uiteraard mogelijk.